MAAK KENNIS
MET ONS TEAM

Peter Elfrink

Eigenaar

Soms is een product of dienst gewoon goed. Een simpel product dat een oplossing biedt voor een probleem en het leven een stukje makkelijker maakt. Als een van de dynamische motoren achter 2keer.nl weet Peter altijd op de juiste manier de klant te overtuigen van het belang van goede marketing.

Ezgi Söylemez

Eigenaar

De eerste keer dat een kunstwerk je raakt is een moment dat je niet meer vergeet. Je kunt jarenlang musea en exposities bezoeken en dwalen langs de opgestelde stukken, maar wanneer dan eindelijk een werk je raakt, sta je even stil.

Suzanne Dreu

Design & Development

Als grafisch ontwerper ben ik altijd op zoek naar nieuwe inspiratie. Ik haal het uit de alledaagse dingen zoals de natuur, fotografie of dingen die me dierbaar zijn. Ik ben creatief, secuur en oplossingsgericht. Ik sta klaar voor nieuwe en bestaande ontwerp uitdagingen!

Avatar Romy Scholten

Romy Scholten

Content & Community

Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Wie vrolijk is in de morgen, die lacht de hele dag. Voor mij dé spreuk voor ieder begin van de dag.

Lindy Zweers

Marketing & Project Coördinator 

Ik ben Lindy en gek op droge humor en dito wijn. Verliefd op reizen. Ik woonde drie keer in het buitenland en reis met intensiteit door het leven.

Willem van Bolderen

Online Marketing

Door op de hoogte te zijn van alle internethypes en trends heb ik een goed beeld van de onlinewereld. Dit komt van pas als online marketeer zijnde.  Door in te spelen op trends kun je de concurrentie net even voor zijn.

Mandy van der Voort

Copywriter

Sinds ik in groep drie leerde hoe het moet, ben ik er eigenlijk nooit meer mee gestopt. Schrijven is mijn manier om mijn spreekwoordelijke ei kwijt te kunnen, om mijn creatieve gedachten te vertalen naar iets tastbaars.

Misschien wel jouw bureau?

Vacature Overzicht

Gevestigd in Arnhem, zoekt 2keer.nl regelmatig naar mensen die weten hoe ze het bedrijf kunnen helpen groeien. Kijk hier voor een overzicht van onze huidige vacatures.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?