MAAK KENNIS
MET ONS TEAM

Peter Elfrink

Eigenaar

Soms is een product of dienst gewoon goed. Een simpel product dat een oplossing biedt voor een probleem en het leven een stukje makkelijker maakt. Als een van de dynamische motoren achter 2keer.nl weet Peter altijd op de juiste manier de klant te overtuigen van het belang van goede marketing.

Ezgi Söylemez

Eigenaar

De eerste keer dat een kunstwerk je raakt is een moment dat je niet meer vergeet. Je kunt jarenlang musea en exposities bezoeken en dwalen langs de opgestelde stukken, maar wanneer dan eindelijk een werk je raakt, sta je even stil.

Bryan Veldkamp

Design & Development

Ik hou van degelijkheid en streef ernaar om perfectie te leveren en de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik ben breed inzetbaar, flexibel en zorg voor oplossingen die snel gepresenteerd moeten worden. Voor het maken van huisstijlen, logo’s, fotografie, websites, of gewoon een compleet design, ben je bij mij bij het juiste adres.

Suzanne Dreu

Design & Development

Als grafisch ontwerper ben ik altijd op zoek naar nieuwe inspiratie. Ik haal het uit de alledaagse dingen zoals de natuur, fotografie of dingen die me dierbaar zijn. Ik ben creatief, secuur en oplossingsgericht. Ik sta klaar voor nieuwe en bestaande ontwerp uitdagingen!

Avatar Kevin

Kevin Vredeveldt

Online Marketing

Ik help graag anderen met het grijpen van kansen, online marketingkansen wel te verstaan. Als Google Trooper sta ik aan het roer van alles wat met online marketing te maken heeft. Het leuke aan Google Trooper zijn is dat ik veel voldoening uit mijn campagnes haal.

Avatar Romy Scholten

Romy Scholten

Content & Community

Begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Wie vrolijk is in de morgen, die lacht de hele dag. Voor mij dé spreuk voor ieder begin van de dag. Inmiddels zijn de poëzieboekjes op zolder gelegd en is er ruimte gemaakt voor het online vakgebied Facebook, Linkedin, Instagram en Twitter.

Misschien wel jouw bureau?

Vacature Overzicht

Gevestigd in Arnhem, zoekt 2keer.nl regelmatig naar mensen die weten hoe ze het bedrijf kunnen helpen groeien. Kijk hier voor een overzicht van onze huidige vacatures.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?