Betekenis geven aan jouw merkidentiteit.

Past je branding niet meer bij de cultuur van je organisatie, of ben je je aantrekkingskracht voor nieuwe medewerkers verloren?

Je hebt vast veel vragen maar wees gerust, op deze pagina vindt je alles wat je nodig hebt. 2keer.nl neemt je graag mee in ons proces, onze denkwijze en vooral onze creaties door de jaren heen. We’ll help you match the drapes with the carpet.

De essentie van een heldere merkidentiteit

What do you see? What do you want to see? Je hebt een bepaalde visie en  misschien wel doelen gesteld. Nu moeten ze corresponderen met hetgeen dat je naar buiten draagt. Het merk wat je voert is het gezicht en de stem van jouw onderneming. Een sterke merkidentiteit is een krachtig middel om jouw doelgroep te bereiken. 2keer.nl helpt jouw je visie en doelen te verscherpen, visualiseren en verkondigen. Samen maken we een waar meesterwerk.

‘What do you want to see?’

Hoe wij merken maken

Het bouwen van krachtige merkidentiteit

Inzicht in hoe we dat doen? Onlangs lanceerde we de nieuwe identiteit van Ten Brinke, na jarenlang in stilte te hebben gewerkt kunnen we nu ons proces met jullie delen. Binnen een organisatie van dat formaat leven er verschillende wensen, visies en denkbeelden. Door heldere communicatie en transparantie in het proces hebben we een tijdloze merkbeleving gecreëerd. Wij hebben grote ambities en weten deze ook waar te maken.

120 jaar aan ervaring en 1200 medewerkers over verschillende landen. Hoe zorg je er voor dat alle medewerkers met de neuzen dezelfde kant op staan. Je hebt te maken met verschillende medewerkers, culturen en gewoonten, echter één gezamenlijk doel; iedere dag weer presteren en iets goeds neerzetten.

Luisteren, begrijpen en vertalen. Met kleine stapjes toch grote impact maken, dat is waarmee je met een organisatie van deze omvang mee te maken krijgt. Door middel van interviews, creatieve sessies en interne communicatie campagnes brengen wij de kern van bedrijven weer in beeld en vertalen deze door in het creatieve concept.

Geen poespas, gewoon goed werk leveren en iedere dag presteren. Ten Brinke is na alle creatieve sessies het over één ding eens geworden. Ten Brinke is een nuchtere onderneming. Na 120 jaar is Ten Brinke bewuster geworden en velen ervaringen rijker, maar nog altijd ontzettend ondernemend en ambitieus. Een simpele maar directe communicatie, dat is wat nodig is.

Trots, dat is het woord wat na de lancering van de nieuwe identiteit vooral bij is gebleven. Door het traject breed in te gaan en goed het landschap te verkennen weten wij wat werkt en wat niet. De bestaande visies bundelen en iets neerzetten wat direct veel draagvlak krijgt onder de werknemers is iets op trots op te zijn. 

Klaar voor de nieuwe jij?

Genoeg over onszelf, vertel meer over jou

Bel ons gerust met vragen of om te sparren naar 026 20 20 332stuur je liever een bericht? Dat kan via info@2keer.nl of vul hiernaast het contactformulier in.

We’ve got you covered

Rebranding &
Identiteit

Door jou een tweede keer naar jezelf te laten kijken, maak jij straks een onuitwisbare eerste indruk. Met een unieke, doordachte branding strategie creëren wij een heldere identiteit en schrijven we samen jouw nieuwe verhaal.   

Brand
Refreshment

Tevreden met je vertrouwde reflectie? Toch is het goed om zo nu en dan even kritisch in de spiegel te kijken, om mee te kunnen blijven gaan met de snelle ontwikkelingen. Wij voorzien jouw merk van een passende verfrissing en zetten jou weer stralend terug in de etalage. 

Marketing
on demand

Wij leveren marketing on demand: marketing wanneer het jou uitkomt en waar jij dat wil. Onze professionals integreren passen zich als ware kameleons aan op jouw omgeving en schieten je direct te hulp. Van één dag tot een langdurige verbintenis – wij stemmen onze inzet af op jouw wensen. 

Brand analyse?

Liever iets toegestuurd krijgen? We bieden ook vrijblijvende analyses aan over wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat hieronder je gegevens achter, daarna gaan wij aan de slag om te kijken waar wij kunnen ondersteunen. We bellen je wel graag even na om te vragen wat je van deze service vindt en waar wij onszelf nog kunnen verbeteren. Klinkt goed toch?

Meet the team

De kracht van 2keer.nl? Een team vol veelzijdige professionals. Gouden schakels in de strategische keten. Pratende denkers, intuïtieve doeners. Kritisch met een knipoog, lovend met een lach. Opvallend maar gecamoufleerd. Ons team is een afspiegeling van onze diensten: nieuwsgierig, creatief en resultaatgericht, met een grote voorliefde voor strategische campagneconcepten. Een gezellige chaos waar structuur in komt zodra de eerste espresso’s door de aderen stromen en de beeldschermen aanspringen. Het team dat ideeën laat uitgroeien tot ontwerpen en teksten die je niet ziet, maar beleeft – door simpelweg te doen waar we goed in zijn. Dát is de kracht van 2keer.nl.

Peter Elfrink

EIGENAAR / CONCEPT & STRATEGIE

Marc Teunissen

DESIGN

Ezgi Söylemez

EIGENAAR / CONCEPT & STRATEGIE

Rose van Haeren

DESIGN

Mitchel Ploeg

DEVELOPMENT

Igor Jilesen

VIDEO

Jesse Brinke

DEVELOPMENT