ONLINE MARKETING

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

doelgericht adverteren via social media

In Nederland heeft 65% van de bevolking een smartphone en men heeft daarmee gemiddeld 150 interacties op een dag, waarvan het overgrote gedeelte via social media en apps.

Social Media is alom aanwezig; bijna iedereen heeft wel ergens een profiel of een account; Facebook, Snapchat, Instagram, Twitter, LinkedIn, en ga zo maar door… Deze platformen bieden, naast sociale interactie, ook de mogelijkheid om uw organisatie te vertegenwoordigen. Door actief aanwezig te zijn op social media en hier vervolgens te adverteren, kan gericht een specifieke doelgroep worden bereikt.

Een nieuwe volger op Twitter of een like van uw Facebookpagina betekent een binding. U krijgt de kans een langdurige band met uw nieuwe volger aan te gaan. Via social mediakanalen kunt u uw volger op de hoogte houden van uw merk om on top of mind te blijven. Door de juiste social mediastrategie te hanteren verandert de volger  in een fan en kan deze een langdurige klant oftewel de beroemde “social brand ambassador” worden. Tevens vergroot u uw likes en followers.

Door middel van Social Advertising laat u uw community gericht groeien met personen die in uw specifieke doelgroep vallen. De selectie mogelijkheden bij het instellen van een Social Advertentiecampagne zijn eindeloos. Niet alleen leeftijd en regio, maar ook professie en alle andere interesses zijn in te stellen, waardoor uw doelgroep met een militaire precisie kan worden bereikt. Dit geeft het adverteren via Social Media, bijvoorbeeld met Facebookadvertenties, een zeer grote voorsprong ten opzichte van de traditionele wegen van (offline) adverteren.

2keer.nl zorgt ervoor dat uw sociaal mediakanalen een extra dimensie toevoegen aan uw bedrijf door alle content en beeld zorgvuldig vorm te geven en af te stemmen op uw merk. Ook kan er gekeken worden naar het toevoegen van aanvullende conversiekanalen binnen social media, bijvoorbeeld door het toevoegen van apps.

adverteren via social media?

2keer.nl ontwikkelt campagnes en helpt u uw specifieke doelgroep te bereiken

We horen graag van u hoe we u kunnen ondersteunen met het ontwikkelen van advertentiecampagnes via social media.  Neem contact met ons op voor meer informatie. 

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?