online marketing

SEO (Search Engine Optimization)

In het huidige mediatijdperk is het bepalen van de online strategie één van de belangrijkste onderdelen van een marketingcampagne. Je wil gevonden worden met jouw bedrijf en daarom een hoge positie in de zoekresultaten behalen en de juiste zoekopdrachten triggeren. De wondere wereld van Google biedt jou de mogelijkheid om dit te beïnvloeden, met Search Engine Optimization (SEO).

Dit is een H2 tussenkop

Google maakt onderscheid tussen organische zoekresultaten (SEO) en betaalde zoekopdrachten (Search Engine Advertising, SEA). Voor beide functies bepaalt Google een kwaliteitsscore, die vervolgens de hoogte van jouw website in de zoekresultaten beïnvloedt. Waarbij je bij SEA jouw positie in de zoekresultaten kan verhogen door middel van biedingen, kun je de organische resultaten beïnvloeden door hoog te scoren op alle eisen van Google betreffende website optimalisatie.

 

Dit is een H3 tussenkop

Google stelt eisen aan jouw webomgeving en de content die je hierop plaatst. De algoritmes en website-indexering worden continu bijgewerkt en geüpdatet, waardoor SEO een altijd lopend proces is. In dit proces zijn de snelheid van je website, social media linking en mobile compatibility belangrijke punten waar Google naar kijkt om de kwaliteitsscore van jouw webomgeving te bepalen. Ook content is hierbij van groot belang, want door het plaatsen van de juiste content op jouw website activeer je zoekwoorden.

Dit is een H4 tussenkop

Waar dit voor jou misschien als wiskundig gegoochel in je oren klinkt, is dit voor de online marketingtalenten van 2keer.nl een koud kunstje. Wij optimaliseren jouw website en maken deze binnen een handomdraai “Google-proof”, zodat de webomgeving een optimale kwaliteitsscore behaalt. Het resultaat? Verbeterde Google resultaten, optimale online vindbaarheid en meer traffic naar jouw website. Blijf top of mind, met 2keer.nl.

Ondersteuning bij SEO (Search Engine Optimization)

Ben jij benieuwd op welke manier 2keer.nl jou kan ondersteunen met SEO (Search Engine Optimization)? Wij denken graag met je mee.

Klanten die wij geholpen hebben met SEO (Search Engine Optimization):

Bekijk onze cases