ONLINE MARKETING

SEO

SEO IS EEN MARATHON EN GEEN SPRINT

Search engine optimalization, ofwel SEO: u wilt gevonden worden met uw bedrijf en wilt daarom een hoge positie in de zoekresultaten behalen en de juiste zoekopdrachten triggeren.

In de wondere wereld van Google wordt onderscheid gemaakt tussen organische zoekresultaten (SEO) en  betaalde zoekopdrachten (SEA). Voor beide bepaalt Google een kwaliteitsscore die de hoogte van uw website in de zoekresultaten bepaald. Waarbij u met SEA door middel van biedingen uw positie in de resultaten kan verhogen, kunt u de organische resultaten beïnvloeden door op alle eisen van Google hoog te scoren met website optimalisatie.

Google stelt eisen aan uw webomgeving en de content die uw op de website plaatst. De algoritmes en website-indexering worden continu bijgewerkt en geupdate. Search engine optimalization is om die reden een altijd lopend proces in plaats van een korte termijnplan.

De snelheid van uw website, social media linking en, misschien wel de allerbelangrijkste, mobile compatibility zijn een aantal voorbeelden van punten waar Google naar kijkt om de kwaliteitsscore van uw webomgeving te bepalen.

De content van uw website is een belangrijke pijler voor succesvolle resultaten. Door het plaatsen van de juiste content op uw website activeert u zoekwoorden. 2keer.nl optimaliseert websites zodat ze “Google-proof” zijn en een optimale kwaliteitsscore behalen. Dit resulteert in verbeterde Google resultaten, optimale online vindbaarheid en meer traffic naar uw website.

Wilt u online beter gevonden worden?

Laat ons uw online vindbaarheid vergroten

Door het doen van aanpassingen in uw webstructuur en -content, kunnen wij uw online vindbaarheid vele malen vergroten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te horen.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?