ONLINE MARKETING

SEA

Search Engine Advertising

Voordat u begint met online adverteren is een goede advertentiestrategie van groot belang. Welke meerwaarde kan uw bedrijf een klant bieden? Om een potentiële klant over te halen tot een klik en een conversie is een advertentie die feilloos aansluit bij uw bedrijf en de actie waartoe u uw prospecten wil overhalen zeer belangrijk. Het opzetten van een online advertentiecampagne begint bij het formuleren van doelen.

Welke conversies beoogt u te realiseren? Bent u geholpen bij het vergroten van uw online zichtbaarheid, wilt u meer traffic generen of wilt u simpelweg het aantal bestellingen of offerteaanvragen via uw website vergroten? Door het bepalen van de juiste doelstelling kan 2keer.nl als Google Partner gericht een effectieve advertentiecampagne voor u ontwikkelen.

Een groot voordeel van een Google advertentiecampagne ten op zichte van een traditionele (analoge) campagne is de grote meetbaarheid. Elke klik is te volgen door het nalopen van de gedragsstroom van uw websitebezoekers. Tevens kan uw budget dagelijks opnieuw worden ingericht om uw ROI (Return On Investment) te vergroten.

Als bureau houden wij de online trends en bijbehorende marktbewegingen nauwlettend in de gaten. 2keer.nl is gecertificeerd Google Partner en heeft ruime ervaring in het configureren en optimaliseren van Google campagnes.

adverteren in zoekmachines?

2keer.nl ontwikkelt zoekmachineadvertenties die uw online vindbaarheid optimaliseren

Als Google Partner genereren we meer traffic naar uw website door op de juiste zoekwoorden in te kopen en budgetten af te stellen. Neem contact met ons op om te horen wat we voor u kunnen betekenen.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?