online marketing

SEA ( Search Engine Advertisement )

SEA strategie

Aan de basis van een goede online advertentie staat natuurlijk een goede advertentiestrategie. Een strategie die aansluit op jouw doelen als bedrijf. Want welke meerwaarde kan jouw bedrijf bieden aan een klant? En welke conversies beoog jij te realiseren? Ben je al geholpen bij het vergroten van jouw online zichtbaarheid, wil je meer traffic genereren of wil je simpelweg het aantal bestellingen of offerteaanvragen via jouw website vergroten?

 

Door te starten met het bepalen van de juiste doelstellingen, kan 2keer.nl een unieke en effectieve advertentiecampagne ontwikkelen voor jou. Want om een potentiële klant over te halen van een klik tot een conversie, is een advertentie die feilloos aansluit bij jouw bedrijf en de actie waartoe jij je klanten wil overhalen van groots belang. Daarom leren wij elkaar graag kennen en creëren we samen de gouden formule voor succes.

Return On Investment

De magische wereld van Google biedt jou de mogelijkheid tot Search Engine Advertising (SEA), betaalde zoekopdrachten die jouw positie in de zoekresultaten verhogen. Een groot voordeel van een Google advertentiecampagne ten opzichte van de traditionele (analoge) campagne, is de grote meetbaarheid. Elke klik is te volgen, door het nalopen van de gedragsstroom van jouw websitebezoekers. Daarnaast kun je jouw budget dagelijks opnieuw inrichten, om jouw Return On Investment (ROI) te vergroten.

 

Als gecertificeerd Google Partner is 2keer.nl hét full service marketingbureau voor jou, met ruime ervaring in het configureren en optimaliseren van Google campagnes. Onze online marketingtoppers houden de online trends en bijbehorende marktbewegingen nauwlettend in de gaten, zodat we jou het optimale resultaat kunnen bieden. Blijf top of mind, met 2keer.nl.

Ondersteuning bij SEA ( Search Engine Advertisement )

Ben jij benieuwd op welke manier 2keer.nl jou kan ondersteunen met SEA ( Search Engine Advertisement )? Wij denken graag met je mee.

Klanten die wij geholpen hebben met SEA (Search Engine Advertisement):

Bekijk onze cases