ONLINE MARKETING

Google Grants

Google AdWords voor non-profitorganisaties

Bent u onderdeel van een non-profit organisatie? En heeft u een CBF-keurmerk of is uw organisatie een door de Belastingdienst erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)? Dan biedt Google de mogelijkheid om gratis te adverteren in het zoeknetwerk van Google.

Speciaal voor organisaties zonder winstoogmerk heeft Google het Grants programma in leven geroepen. Dit programma stelt non-profits in staat om onder strikte voorwaarden gratis te adverteren via Google.

Per maand ontvangt u een bedrag om in te zetten ten goede van uw non-profitorganisatie. Door te adverteren met Google Grants kunt u het aantal conversies op uw website vergroten. U kunt hierbij denken aan het vergroten van traffic naar uw website, het uitbreiden van uw naamsbekendheid, extra nieuwsbriefinschrijvingen realiseren of het werven van vrijwilligers.

2keer.nl ondersteunt het indienen van de Google Grants aanvraag en het ontwikkelen en/of optimaliseren van een passende campagne bij uw organisatie en uw doelstellingen. Zo kunt u het door Google beschikbaar gestelde budget optimaal benutten.

Google Grants aanvragen of een campagne starten?

Indien u een CBF-keurmerk heeft of een ANBI bent, komt u in aanmerking voor het Google Grants programma

2keer.nl vraagt het Google Grants account voor u aan en ontwikkelt bijbehorende advertentiecampagnes. Neem contact met ons op voor meer informatie over de Grants-aanvraag.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?