Wij leveren

Google Grants

Ben jij onderdeel van een non-profit organisatie? En heb je een CBF-keurmerk of is je organisatie een door de belastingdienst erkende Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)? Dan biedt de wondere wereld van Google jou de mogelijkheid om gratis te adverteren in hun uitgebreide zoeknetwerk.

Adverteren met Google Grants

Speciaal voor organisaties zonder winstoogmerk heeft Google het Grants programma in het leven geroepen. Dit programma stelt non-profits in staat om – onder strikte voorwaarden – gratis te adverteren via Google. Per maand ontvang je een bedrag om in te zetten ten goede van jouw non-profitorganisatie. Door te adverteren met Google Grants kun je het aantal conversies op jouw webomgeving vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van traffic naar jouw website, het uitbreiden van naamsbekendheid, het realiseren van extra nieuwsbrief inschrijvingen of het werven van vrijwilligers.

Ons team van specialisten schiet jou graag te hulp bij zowel het indienen van de Google Grants aanvraag als bij het ontwikkelen en/of optimaliseren van een passende campagne, die aansluit bij de doelstellingen van jouw organisatie. Zo kun je het door Google beschikbaar gestelde budget optimaal benutten. 2keer.nl is jouw partner op offline én online gebied.

Ondersteuning bij Google Grants

Ben jij benieuwd op welke manier 2keer.nl jou kan ondersteunen met Google Grants? Wij denken graag met je mee.

Klanten die wij geholpen hebben met Google Grants: