Wij leveren

ONLINE MARKETING

Om de onontkoombare ontwikkelingen van het wereldwijde web bij te benen, houden onze online marketing toppers alle online trends en de bijbehorende marktbewegingen nauwlettend in de gaten. Tegenwoordig zijn we 24/7 verbonden met het internet, waarbij de mogelijkheden om in contact te komen met jouw (potentiële) klanten vele malen groter zijn geworden. Daarom is het ontwikkelen van een juiste online marketingstrategie één van de belangrijkste onderdelen van een campagne geworden. Bij 2keer.nl weten wij hoe jouw boodschap het beste verspreid kan worden en welke voorwaarden ten grondslag liggen aan een optimale webomgeving. Dit klinkt voor jou misschien als wiskundig gegoochel in je oren, maar is voor onze marketingtalenten een koud kunstje.

SEO (Search Engine Optimization)

Het bepalen van jouw online strategie is, in het huidige mediatijdperk,  één van de belangrijkste onderdelen van een marketingcampagne. Onze experts optimaliseren jouw website en maken deze binnen een handomdraai “Google-proof”.

SEA (Search Engine Advertisement)

Wij ontwikkelen een unieke en effectieve advertentiecampagne voor jou, volledig afgestemd op de doelstellingen die jij hebt. Met ruime ervaring in het voeren van Google campagnes weten wij jouw positie in de zoekresultaten te verhogen.

Google Grants

Speciaal voor organisaties zonder winstoogmerk, heeft Google het Grants programma in het leven geroepen. Ons team van specialisten schiet jou graag te hulp, om jou te ondersteunen bij het indienen en ontwikkelen van een passende campagne.

Social Media Advertising

De wereld wordt gedomineerd door sociale media. Berichten gaan binnen no time de hele wereld rond en kunnen gebruikt worden om binding te creëren met jouw potentiële klanten. Met de juiste strategie zetten wij jouw mediakanalen in de schijnwerpers.