Online Marketing
Doelgericht uw online vindbaarheid optimaliseren

Online Marketing

Tegenwoordig zijn we 24/7 verbonden met het internet. Mediaconsumptie vindt voor het grootste deel online en digitaal plaats. Steeds meer raken we verbonden met onze mobile devices met een constante verbondenheid op verschillende soorten schermen.

Deze ontwikkeling is van grote invloed op marketingstrategieën en de daaraan verbonden campagnes. De mogelijkheden die zijn ontstaan om in contact te komen met (potentiële) klanten zijn vele malen groter geworden. Een van de belangrijkste onderdelen van een marketingcampagne is dan ook het bepalen van de online strategie.

Search Engine Optimalization draagt bij aan betere zoekmachineresultaten. Door de juiste content en webstructuur wordt u online beter gevonden en genereren wij meer traffic naar uw website.

Search Engine Advertising optimaliseert uw online vindbaarheid met behulp van zoekmachineadvertenties. Wij ontwikkelen doelgerichte advertentiecampagnes met behulp van de juiste zoekwoorden.

Voor non-profitorganisaties met een CBF-keurmerk of ANBI-beschikking stelt Google advertentietegoed beschikbaar. 2keer.nl vraagt de Grants-beschikking voor u aan en ontwikkelt de campagnes.

Via social media kunt u uw specifieke doelgroep gericht bereiken. Met een juist afgestelde campagne wordt al gauw een hoog rendement behaald.

ONLINE MARKETING VOOR UW ORGANISATIE?

WE HOREN GRAAG WAT 2KEER.NL VOOR U KAN BETEKENEN OP HET GEBIED VAN ONLINE MARKETING

We zetten uw organisatie in de online wereld op de kaart door de juiste mogelijkheden te benutten. Bent u benieuwd op welke manier 2keer.nl u kan ondersteunen op dit gebied? Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?