Design & Development

Webdesign

Ontwerp van jouw nieuwe online visitekaart

You never get a second chance to make a first impression. Dus zorg ervoor dat deze verpletterend is. In het online tijdperk waarin wij leven is jouw website je grootste reclameposter, jouw paradepaardje. Wij als full service marketingbureau vertalen elk creatief concept naar een technisch webdesign dat alle doelen bereikt. Heb je al een huisstijl? Dan ontwerpen wij jouw website volledig binnen deze lijnen. Ben je toe aan wat verfrissing of een geheel nieuw design? Dan gaan we samen op ontdekking naar de stijl die bij je past. Blijf trouw aan jezelf, maar val op in de menigte: dat is waar wij voor staan.

2keer.nl biedt als bureau de waardevolle combinatie van creatieve ontwikkeling en technische realisatie. Ons team van developers is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de verschillende CMS-systemen, waaronder WordPress, Magento en Drupal en heeft daarom altijd de beste oplossing die past bij jouw unieke ontwerp.

Beauty and the brains

Waar onze developers de bouwstenen leggen, zorgt ons designteam voor de nodige touch of gold. Zij barsten van creativiteit en weten dit altijd om te zetten in een gelikt design dat aansluit op de uitstraling van jouw bedrijf. Maar naast een lust voor het oog zijn wij ook bekend met het belang van essentiële functionaliteiten en daarom houden onze designers bij het ontwerp van de website tevens rekening met de mobile compatibility, gebruiksvriendelijkheid, de linkstructuur en SEO. Deze combinatie garandeert een responsive website die optimaal functioneert als conversiekanaal voor jouw bedrijf.

2keer.nl is jouw partner voor alle denkbare online toepassingen, zoals apps, games en plugins, maar ook voor webshopdesign en -ontwerp kun je bij ons terecht. Wij hebben een team van specialisten in huis voor online ontwikkeling en bij specifieke wensen of complexere opdrachten hebben wij een uitgebreid netwerk van partners achter ons staan. Samen creëren we jouw website op maat en ontwikkelen we de gouden formule voor succes.

Ondersteuning bij Webdesign

Ben jij benieuwd op welke manier 2keer.nl jou kan ondersteunen met Webdesign? Wij denken graag met je mee.

Klanten die wij geholpen hebben met Webdesign:

Bochane

Bochane

9 februari 2018

Frontier Computer

Frontier Computer

26 juli 2017

Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie

25 juli 2017