DESIGN & DEVELOPMENT

Webdesign

Vertaalslag van creatief concept naar technisch design

In een online wereld dient  uw website misschien wel als belangrijkste conversiekanaal. Als full service marketingbureau zijn wij technisch onderlegd om de vertaalslag te maken van creatief concept naar technisch webdesign. Heeft u al een huisstijl? Dan ontwerpen wij uw website volledig in deze stijl. Zo niet, dan gaan we samen met u na hoe we een huisstijl kunnen ontwikkelen die aansluit bij uw gewenste uitstraling.

2keer.nl heeft als bureau de waardevolle combinatie van creatieve ontwikkeling en technische realisatie; we zijn kundig onderlegd om de creatieve ideeën ook technisch vorm te geven. Ons team developers weet  wat mogelijk is en zoekt daarom altijd naar de beste unieke oplossing voor uw webontwerp. Hierbij kunnen we gebruik maken van verschillende CMS-systemen, waaronder WordPress, Magento en Drupal.

Een gelikte website met een aantrekkelijk design geeft een verpletterende eerste indruk; dat weten we als bureau. Maar we denken verder dan enkel de lust voor het oog en houden bij het websiteontwerp ook rekening met essentiële functionaliteiten zoals de mobile compatibility, gebruiksvriendelijkheid, de linkstructuur en SEO. Deze factoren samen zorgen ervoor dat de responsive website optimaal functioneert als conversiekanaal.

Daarnaast is 2keer.nl uw partner voor alle denkbare online toepassingen, zoals apps, games en plugins. Ook voor webshop design en ontwerp kunt u bij 2keer.nl terecht. Wij hebben zelf specialisten in huis voor online ontwikkeling, en indien nodig voor specifieke wensen en complexere opdrachten beschikken wij over een uitgebreid netwerk van partners om speciale aanvragen uit te voeren.

Toe aan een nieuw webdesign?

2keer.nl maakt de vertaalslag van creatief concept naar technisch design

Bent u benieuwd op welke manier 2keer.nl u kan ondersteunen met het ontwikkelen van een nieuwe website? Wij denken graag met u mee. Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?