DESIGN & DEVELOPMENT

Identiteit & Huisstijl

De visuele vormgeving van uw merk

Bij de branding of brand refreshment van uw merk is beschreven welk gevoel uw merk oproept en wat de identiteit van uw merk is. Om synergie te creëren, vraagt deze brandstory om een visuele vertaling die de identiteit van uw merk verder uitdraagt in de corporate brand identity. Hierdoor wordt de herkenbaarheid van uw merk vergroot, wat leidt tot meer naamsbekendheid. De huisstijl onderstreept de branding en zet deze extra kracht bij.

2keer.nl ontwikkelt een huisstijl waarbij u zich thuis voelt. Dit gaat verder dan enkel het logo ontwerp of het ontwikkelen van een beeldmerk.  Een sterke huisstijl is een beleving wordt doorgevoerd in alle huisstijldragers van de organisatie, zoals briefpapier, visitekaartjes, de website, advertenties en alle andere campagnes en communicatie-uitingen. Door het beeld op een unieke manier vorm te geven, wordt niet alleen uw bedrijfslogo, maar uw gehele brand identity onderscheidend en herkenbaar.

Toe aan een nieuwe huisstijl?

2keer.nl maakt uw merk herkenbaar en onderscheidend

We helpen u graag bij het ontwikkelen van een huisstijl voor een nieuw merk, of juist het verfrissen van de huisstijl van een bestaand merk. Neem contact met ons op om te horen wat we voor u kunnen betekenen. 

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?