Wij leveren

Drukwerk

Met de komst van de term online, is bijna niemand meer offline. De marketingwereld is hierin meegegaan en speelt zich tegenwoordig voor een groot deel af op het internet. Maar ook traditionele communicatiemiddelen – brochures en vergelijkbaar drukwerk – kunnen jou nog op de kaart zetten. Alles wat je hiervoor nodig hebt, is een flinke dosis lef en creativiteit. En dat is waar je ons voor hebt. Wij brengen de gouden laag aan waardoor je opvalt in de grijze menigte.

Jouw visie en huisstijl vertaalt naar oogstrelend drukwerk

2keer.nl weet ook via traditionele media een doeltreffende campagne neer te zetten. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om te onderscheiden: niet alleen op het gebied van campagneconcepten, maar ook op het gebied van vormgeving. Iedere vorm van drukwerk wordt omgetoverd tot een opvallend ontwerp, waarmee jij jezelf en je bedrijf op een mooie manier in de schijnwerpers zet. Tegelijkertijd vinden wij het van belang om trouw te blijven aan jezelf, zodat jouw identiteit als herkenningspunt in het midden blijft staan. Ons kundige team van grafische vormgevers ontwerpt daarom in samenwerking met jou een design dat past bij jouw visie en jouw huisstijl.

Van visitekaartje tot gevelprint

Als full service marketingbureau nemen wij jou niet alleen de zorgen voor het ontwerp van het drukwerk uit handen; ook het daadwerkelijke afdrukken én de afhandeling en bezorging regelen wij. Tevens zijn wij gespecialiseerd in traditionele vormen van drukwerk en kun je voor elke andere denkbare vorm van grafische vormgeving en drukwerk bij ons terecht: van visitekaartjes, banners, stickers, grootdruk en gevels tot POS (Point Of Sale) materialen, zoals gadgets en displaymaterialen. Wat jij wenst, regelen wij.

2keer.nl ontwerpt jouw campagne op maat, waarbij jij die extra prikkel kunt geven door het toevoegen van unieke tastbare objecten. Geef een extra dimensie aan je boodschap en laat een verpletterende indruk achter die niet snel vergeten wordt.

Ondersteuning bij Drukwerk

Ben jij benieuwd op welke manier 2keer.nl jou kan ondersteunen met Drukwerk? Wij denken graag met je mee.

Klanten die wij geholpen hebben met Drukwerk:

Solis Benelux

Solis Benelux

22 juli 2018

COMM

COMM

22 juli 2018