Wij leveren

DESIGN & DEVELOPMENT

Het oog ziet meer dan het brein in datzelfde tijdsbestek kan verwerken. Vooral onderdelen als kleuren, lettertypen en (bewegend dan wel stilstaand) beeldmateriaal zijn belangrijke prikkels die al snel de aandacht trekken en een gevoel oproepen. Daar kun je heel eenvoudig gebruik van maken. Vandaag de dag is jouw website namelijk je grootste reclameposter. 2keer.nl beschikt over de waardevolle combinatie van creatieve ontwikkeling en technische realisatie, wat resulteert in een website of campagne waarbij een oogstrelend design naadloos samengaat met daadwerkelijke functionaliteit. Maar – het design & development team kan nog meer.

 

Dankzij de full service die je misschien al wel van 2keer.nl gewend bent, weten wij ook via traditionele mediakanalen een doeltreffende campagne neer te zetten. Onze grafische vormgevers beschikken over een riant portie talent en gebruiken dit graag om jouw unieke identiteit en huisstijl door te voeren in ieder design. Zo maken wij van jouw stijl een verfijnde beleving, waarmee jij je doelgroep prikkelt en gegarandeerd opvalt in de menigte.

Huisstijl

Door elkaar te leren kennen, werken we samen aan de ontwikkeling van jouw unieke identiteit. Gevoel en uitstraling worden gevisualiseerd naar een huisstijl die volledig aansluit op de ontworpen identiteit, waarmee jij opvalt in de menigte.

Webdesign

‘You never get a second chance to make a first impression’, dus zorg ervoor dat deze verpletterend is. Samen gaan we op ontdekking naar de stijl die bij jou past, waarbij inspiratie wordt omgezet in een uniek design dat aansluit op de uitstraling van jouw bedrijf.

Drukwerk

Ook via traditionele media weten wij een doeltreffende campagne neer te zetten. Door een extra dimensie toe te voegen aan je boodschap, laat je een verpletterende indruk achter die niet snel vergeten wordt. 

Webdevelopment

Onze front- en backenders schrijven en denken in code. In een nauw samenspel met onze designers zetten wij dan ook niet alleen een oogstrelend mooie, maar ook een technisch perfect functionerende website neer. Kortom; wij leveren beauty ánd the brains!