CONTENT & COMMUNITY

Contentdistributie

Dat er meerdere wegen leiden niet alleen naar Rome én ver daar buiten leiden, is al heel bekend. Maar – met de komst van de moderne technologieën zijn er ook meerdere wegen die naar jóúw doelgroep leiden. 2keer.nl is jouw reispartner en stippelt de beste, meest effectieve route(s) voor jou uit. Want waardevolle content dient op de juiste plaatsen en momenten verspreid te worden, om een zo groot mogelijk bereik te garanderen.

Het juiste distributieplan voor het juiste effect

In een content distributieplan leggen wij vast welke wegen we begaan om jouw boodschap over te brengen. Vaak combineren we hierbij verschillende kanalen om je doelgroep op zoveel mogelijk verschillende manieren te prikkelen. Vanuit jarenlange ervaring weten wij hoe we content aan kunnen passen aan de mogelijkheden van het medium in kwestie, waarbij het ontwerp de juiste finishing touch krijgt. Zo levert de boodschap maximaal resultaat op ieder platform.

 

2keer.nl ontwikkelt en hanteert een duidelijk plan voor de distributie van jouw content, waarin ook een tijdsplanning betreffende de frequentie van het plaatsen van de boodschap wordt opgenomen.  Jij hoeft nergens over na te denken, want met ons plan wordt de gewenste conversie behaald en word je gezien én gevolgd.

Ondersteuning bij Contentdistributie
Ben jij benieuwd op welke manier 2keer.nl jou kan ondersteunen met Contentdistributie? Wij denken graag met je mee.

Klanten die wij geholpen hebben met Contentdistributie:

Bekijk onze cases