CONTENT & COMMUNITY

CONTENT DISTRIBUTIE

Op het juiste moment op de juiste plaats

Ingeplande content dient op je juiste manier verspreid te worden om uw doelgroep zo effectief  mogelijk te bereiken. Zoals er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden, zijn er ook meerdere wegen die naar uw doelgroep leiden. In het content distributieplan leggen we vast welk van deze wegen we begaan om de boodschap bij uw doelgroep te laten arriveren. Vaak is dit een combinatie van verschillende kanalen: een nieuwsbericht van uw website plaatsen we bijvoorbeeld door op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Uiteraard wordt de content hierbij aangepast aan de mogelijkheden die het betreffende medium met zich meebrengt en de stijl die hierbij passend is. Uw doelgroep wordt meerdere malen en op verschillende manieren met de boodschap geconfronteerd, waardoor het effect van de boodschap wordt versterkt. In het content distributieplan wordt tevens een contentplanning opgenomen, waarin wordt vastgelegd met welke frequentie de content wordt geplaatst.

Het hanteren van een duidelijk plan voor de contentdistributie zorgt ervoor dat er op de juiste manier invulling wordt gegeven aan uw social mediastrategie, waardoor de gewenste conversie wordt behaald.

Uw content op de juiste plaats op het juiste moment?

Wij ontzorgen u volledig met de juiste verspreiding van uw content

2keer.nl zorgt ervoor dat uw waardevolle content op de juiste manier wordt verspreid, waardoor uw doelgroep effectief wordt bereikt. Neem contact met ons op voor meer informatie over content distributie.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?