CONTENT & COMMUNITY

CONTENT CREATIE

Smullen van de eerste letter tot aan de laatste punt

Een goede tekst is als uw lievelingsgerecht van uw favoriete restaurant: het eerste hapje laat je meteen al hunkeren naar  meer, dus je consumeert gedachteloos maar ruimschoots genietend verder  en voor je het weet is het ‘op’ en blijf je achter  met een bevredigd en gelukzalig gevoel, smachtend naar meer. Met het schrijven van teksten gieten we een smakelijk marketing-sausje over de kern van uw boodschap, waardoor we uw lezers laten smullen van de eerste letter tot aan de laatste punt.

Of het nou gaat om het schrijven van webteksten, brochureteksten, advertentieteksten, nieuwsbrieven of een brandstory… de content creators van 2keer.nl weten de juiste snaar te raken bij uw doelgroep met de gewenste tone of voice. We leggen de link tussen het verhaal dat uw organisatie wil vertellen en het verhaal wat uw doelgroep wil lezen, ondersteund door bijpassend beeldmateriaal. Door sterke teksten aan te vullen met welgekozen beeldmateriaal creëren we waardevolle content, zowel voor uw merk als voor uw klant.

Content nodig die de juiste snaar raakt?

Wij gieten een smakelijk marketing-sausje over uw boodschap

Met het schrijven van teksten leggen we de link tussen het verhaal dat uw organisatie wil vertellen en het verhaal wat uw doelgroep wil lezen. Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen. 

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?