CONTENT & COMMUNITY

COMMUNITY MANAGEMENT

Op de juiste manier invulling geven aan uw social media

Uit het oog, uit het hart, wordt wel eens gezegd en op het gebied van social media kunnen wij ook niet anders dan adviseren om aanwezig te zijn. Facebook, Twitter en LinkedIn zijn misschien wel de eenvoudigste en meest doeltreffende instrumenten  om on top of mind te blijven bij uw doelgroep. Eenvoudig… mits u weet u hoe op de juiste manier invulling geeft aan dit type media.

Het creatief team van 2keer.nl speurt dagelijks het wereldwijde web af, op zoek naar boeiende, verrassende, grappige of juist inhoudelijke berichten die uw doelgroep aanspreken. We onderhouden uw online communities en plaatsen aan de hand van het content distributieplan updates met de gewenste frequentie, aansluitend bij de opgestelde social mediastrategie. Zo heeft u geen omkijken naar uw online communities, maar bent u er wel van verzekerd dat uw fans genoeg relevant lees- en kijkvoer voorgeschoteld krijgen.

WILT U GEEN OMKIJKEN MEER NAAR UW SOCIAL MEDIA?

Wij ontzorgen u volledig door uw communities te managen

Maakt u al gebruik van social media, of wilt u juist beginnen met het inzetten hiervan? 2keer.nl helpt u hier graag bij. Neem contact met ons op om te horen wat we voor u kunnen betekenen.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?