CONTENT & COMMUNITY
Van volger en fan naar klant

CONTENT & COMMUNITY

Sterke content en een trouwe community zijn een waardevolle basis voor een merk. Met enkel een drammende actiereclame komen we er niet meer. De klant van nu verlangt naar inspirerende en betekenisvolle verhalen waarmee hij zich kan identificeren. 2keer.nl  creëert  waardevolle content die aanzet tot actie en van uw volgers klanten maakt.

Met een sterke brandstory geven we uw merk betekenis. Uw doelgroep kan zich identificeren met de story en door het oproepen van het juiste gevoel wordt binding gecreëerd.

Uit het oog, uit het hart, wordt wel eens gezegd en op het gebied van social media kunnen wij ook niet anders dan adviseren om aanwezig te zijn. Met community management binden en boeien we uw klanten.

In verschillende fases bouwen we uw community op waarbij we van uw online volgers uw klanten maken. Een geliefde online community dient als perfecte basis voor uw merk en zorgt voor meer conversie.

Met het schrijven van teksten gieten we een smakelijk marketing-sausje over de kern van uw boodschap, waardoor we uw lezers laten smullen van de eerste letter tot aan de laatste punt.

Een contentdistributieplan zorgt ervoor dat er op de juiste manier invulling wordt gegeven aan uw social mediastrategie en dat de gewenste content op het juiste moment op de juiste kanaal wordt geplaatst.

MEER WETEN OVER CONTENT & COMMUNITY?

WE VERTELLEN U GRAAG WAT 2KEER.NL VOOR U KAN BETEKENEN OP HET GEBIED VAN CONTENT & COMMUNITY

We geven uw merk waardevolle inhoud door de juiste snaar te raken bij uw doelgroep. Bent u benieuwd op welke manier 2keer.nl u kan ondersteunen op dit gebied? Wij denken graag met u mee. Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?