Wij leveren

CONTENT & COMMUNITY

Om jouw unieke concept volledig tot zijn recht te laten komen, heb je een verhaal nodig. Een eigen verhaal, dat aan de basis ligt van jouw merk en een uitgangspunt vormt voor al jouw communicatieve boodschappen. Met dit verhaal roep jij het gewenste gevoel op bij al je klanten, en inspireer je hen tot het ondernemen van actie. Onze tekstuele tijgers van Content & Community weten ieder woord om te zetten tot een betekenisvol verhaal. Hierdoor maken we van jouw volgers klanten en weten we hen te boeien én binden. Creëer op ieder platform beleving en laat je lezers smullen van de eerste letter tot de laatste punt.

Storytelling 

Om jouw merk die échte beleving te geven, is een goed gevoel van groot belang. Een gevoel dat wordt opgeroepen bij het lezen van jouw verhaal. Wij leren elkaar kennen en vertalen de kern van jouw bedrijf naar krachtige content.

Copywriting

Met inspirerende verhalen zorg je voor verbinding met je klanten. Onze tekstschrijvers weten altijd de juiste tone of voice te raken en laten met deze gouden content een verpletterende indruk achter waarmee jij je onderscheidt en beleving creëert.

Video

Videocontent kent veel voordelen en is op minstens zoveel platformen inzetbaar. Daarom vangen wij de kracht van bijvoorbeeld jouw organisatie, diensten of projecten op beeld en wordt dit deskundig gemonteerd tot een absolute kaskraker. Light, camera, action!

Fotografie

Van portret- en productfotografie in onze compacte studio tot het vastleggen van de essentie van jouw bedrijf op een externe locatie; jouw wens is de regisseur. Want hoewel de locatie en het doel kunnen verschillen, blijft het eindresultaat is altijd hetzelfde: wij schieten het perfecte digitale plaatje.

Contentdistributie

Om jouw boodschap zo goed mogelijk over te brengen, stellen wij een gelikt distributieplan op. Zo wordt jouw doelgroep op verschillende manieren geprikkeld en levert de gecreëerde content maximaal resultaat op ieder platform.