CONCEPT & STRATEGIE

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Duidelijke doelen en een doordachte strategie

In een wereld waar een groot deel van onze levens zich online afspeelt, is ook social media onmisbaar geworden. Als marketingbureau zien we vaak dat organisaties zich genoodzaakt voelen om social media te gebruiken, uit angst om buiten de boot te vallen en klanten te verliezen aan concurrentie die online wél heel actief is. Het gevolg is dat er zonder duidelijk plan of doeltreffende strategie social media wordt ingezet.

Als bureau zijn wij van mening dat de waardevolle mogelijkheden van social media pas optimaal benut worden als er gebruik wordt gemaakt van een doordachte social mediastrategie. Bij het opstellen van een social mediastrategie analyseren we eerst uw organisatie en uw doelgroep, zodat we een op maat gemaakte strategie voor u kunnen uitstippelen. Het creëren van conversie staat centraal en samen met u stellen we doelen op, zodat het resultaat van de inspanning ook gemeten kan worden. In het content distributieplan wordt vastgesteld welke content op welke manier wordt verspreid voor een optimaal bereik.

Vervolgens is de keus aan u: wilt u de uitvoering van de social mediastrategie zelf intern doen, of wilt u dat wij u op dat gebied ontzorgen? In dat tweede geval neemt 2keer.nl het ook de content & community-taken op zich. Indien passend bij de opgestelde doelstellingen, kunnen ook social media advertenties worden ingezet.

Behoefte aan een strategie voor uw social media?

Wij zetten uw social media in om meer conversie te creëren

2keer.nl stelt samen met u de doelen op, om vervolgens een strategisch plan uit te werken voor de realisatie. Neem contact met ons op om te horen hoe we uw social mediakanalen kunnen stroomlijnen met een doordachte strategie. 

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?