Concept & Strategie

Marketing on Demand

Wanneer je in de supermarkt staat, tijdens het lezen van de krant of even gauw tussen je werk en de sportschool door: marketing is altijd en overal. De term on demand is vooral bekend uit de televisiewereld, maar heeft ook ons vakgebied bereikt. Wij willen alles alleen nog maar op de momenten dat het óns uitkomt en we willen het liefst nergens aan vastzitten. Wat we wel willen, is gebruik maken van diensten waar en wanneer wij daar behoefte aan hebben.

Daarom bieden wij jou marketing on demand, voor wanneer je misschien nog geen langdurige verbintenis aan wilt gaan, maar op zoek bent naar iets tijdelijks. Dus kom je bijvoorbeeld handen tekort of heb je hulp nodig bij een marketingvraagstuk? Dan zijn wij jouw perfecte match. Van één dag tot toch die verbinding voor langdurige tijd: wij stemmen onze inzet volledig af op jouw wens.

Onze medewerker(s) in jouw omgeving

Op basis van een vooraf vastgesteld urenpakket stellen wij een team samen met één of meer van onze marketingtalenten. De door jou afgenomen uren worden gereserveerd in onze planning die variëren van flexibele uren tot volledige werkdagen. De benodigde 2keer.nl professionals werken binnen die uren jouw vraagstuk uit. 2keer.nl kan volledig integreren in jouw werkomgeving, door te werken op jouw locatie, tussen jouw medewerkers. Vooraf maken we duidelijke afspraken, zodat jij precies weet wat je geleverd krijgt. 2keer.nl maakt het mogelijk, waar en wanneer jij dat wil. Dus, heb je nog een bureau vrij?

Ondersteuning bij Marketing on Demand

Ben jij benieuwd op welke manier 2keer.nl jou kan ondersteunen met Marketing on Demand? Wij denken graag met je mee.

Klanten die wij geholpen hebben met Marketing on Demand:

Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh

11 december 2017

Nederlands Openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum

8 juni 2015