CONCEPT & STRATEGIE

MARKETING ON DEMAND

On demand;  een term die we vooral kennen van televisiewereld. Want tegenwoordig willen we blijkbaar alles alleen nog maar op momenten dat het óns uitkomt. Hier willen we dan vooral niet aan vast zitten, en we gaan al helemaal niet betalen voor iets wat we niet gebruiken. Liever hebben we dat we gebruik maken van deze extra diensten wanneer de behoefte daar is. Dan zijn we ook best bereid om daar voor te betalen, als het maar duidelijk is: we weten precies wat we betalen en welke dienst we hiervoor kunnen verwachten.

Bij 2keer.nl begrijpen we dat u niet altijd zit te wachten op een langdurige verbintenis; misschien verlangt u enkel tijdelijke hulp bij een marketingvraagstuk. Marketing On Demand is de dienst van 2keer.nl die in zo’n situatie de perfecte oplossing biedt.

Op basis van een vooraf vastgesteld urenpakket, worden één of meer marketingexperts van 2keer.nl (onderdeel van) uw marketingteam. De door u afgenomen uren worden binnen onze planning gereserveerd en worden door onze experts ingevuld met de uitwerking van uw marketingvraagstuk.  Zo weet u precies wat u betaalt en wat u hiervoor geleverd krijgt.

Ondersteuning middels Marketing on Demand?

(tijdelijke) ondersteuning bij een marketingvraagstuk

Bent u benieuwd op welke manier 2keer.nl u kan ondersteunen met Marketing On Demand? Wij denken graag met u mee. Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?