Concept & Strategie

Event Management

Een creatief concept in combinatie met een perfecte uitvoering: de voorwaarden voor een onvergetelijk evenement dat rechtstreeks de geschiedenisboeken in gaat. Wij kennen de gouden succesformule, en de uitwerking hiervan. Laat jezelf zien en zet je bedrijf op de kaart met een evenement waar je gasten nog járen over napraten.

Full service voor jouw evenement

2keer.nl weet dat er meer nodig is dan een grote voorraad Chardonnay en een swingende afspeellijst om een verpletterende indruk achter te laten. Beleving, aankleding en sfeer staan voorop, en zijn de elementen die het plaatje uiteindelijk compleet maken. Wij nemen het gehele takenpakket van de evenementenorganisatie van je over, met de full service zoals je van ons gewend bent. Van ideeën ontwikkeling tot catering; samen vinden we hét ideale concept dat aansluit op jouw wensen en op het type evenement, klein of groot. Of dit nu een jubileum, relatiedag, opening of publieksevenement is: het wordt fenomenaal.

Het team van 2keer.nl is deskundig op het gebied van onderscheiden en maakt jouw concept uniek door deze tot in ieder fijn detail van het evenement door te voeren, waarbij niets onmogelijk is. En wat voor jou misschien een grote zorg is, is voor ons een koud kunstje. Met jarenlange ervaring en een groot netwerk van leveranciers om ons heen maken wij jouw evenement gegarandeerd tot een succes, zodat jij jouw volledige aandacht op de gasten kunt richten. 2keer.nl maakt het mogelijk. Jij maakt het goud.

Ondersteuning bij Event Management

Ben jij benieuwd op welke manier 2keer.nl jou kan ondersteunen met Event Management? Wij denken graag met je mee.

Klanten die wij geholpen hebben met Event Management:

Volvo Harrie Arendsen

Volvo Harrie Arendsen

13 februari 2018

Synerlogic B.V.

Synerlogic B.V.

12 februari 2018

Nederlands Openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum

8 juni 2015