CONCEPT & STRATEGIE

EVENTMANAGEMENT

Van concept tot catering

Bij het organiseren van een evenement staat de beleving van de bezoeker centraal. Het is natuurlijk leuk als uw bezoekers de volgende dag thuis aan de eettafel vertellen hoe geweldig ze uw evenement vonden, maar het is pas écht leuk als uw bezoekers op de volgende familieverjaardag nog enthousiast over uw onvergetelijke evenement weten te vertellen.

Bij het neerzetten van een onvergetelijk  evenement komt veel kijken: van het ontwikkelen van een concept tot het verzorgen van de catering. 2keer.nl neemt het hele takenpakket van evenementorganisatie op zich. We beginnen met het ontwikkelen van een concept dat aansluit bij het type evenement en de wensen die u heeft, of het nou gaat om een jubileum, een relatiedag, een opening of een publieksevenement. Vervolgens voeren we het concept door in ieder detail van het evenement en eventueel vervullen we de rol van PR-bureau. We maken het hele plaatje compleet en zorgen we dat u geen omkijken meer heeft naar het eventmanagement.

Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk zijn we in staat snel te schakelen en waar nodig gebruik te maken van verschillende leveranciers. Het enige dat u nog hoeft te doen, is uw bezoekers op de dag van het evenement met een grote glimlach te ontvangen. Geheid dat uw evenement nog wordt naverteld op verjaardagen.

Heeft u een evenement gepland?

2keer.nl biedt u volledige ontzorging met betrekking tot het eventmanagement

Het enige dat u nog hoeft te doen, is uw bezoekers op de dag van het evenement met een grote glimlach te ontvangen. Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?