Concept & Strategie

Campagnes

Eén van de belangrijkste drijfveren van de mens om elke ochtend uit bed te komen, is nieuwsgierigheid. Nieuwsgierigheid naar een nieuwe dag, nieuwe ontdekkingen en nieuwe ontwikkelingen. Deze nieuwsgierigheid ontwikkelen we van kinds af aan en dragen we ons hele leven bij ons.

2keer.nl ademt deze nieuwsgierigheid en gebruikt deze eigenschap als rode draad in iedere marketingcampagne. Ons doel? Het ontwikkelen van creatieve campagneconcepten die dat kleine vuurtje in ons laten ontvlammen tot een immense vuurzee van verlangen naar het onbekende.

Ludieke marketingcampagne

Vanuit talent, ervaring en originaliteit zetten wij een creatieve campagne neer die verwachtingspatronen doorbreekt en nieuwsgierigheid aanwakkert. Hiermee wordt de doelgroep geprikkeld om actie te ondernemen en leid je hen tot jouw conversiekanaal. Op deze manier ontwerpt 2keer.nl verrassende marketingcampagnes met het gewenste resultaat. Wij denken namelijk verder vooruit dan enkel het ontwikkelen van een origineel concept, en zijn pas tevreden wanneer een campagne niet alleen opvallend is, maar wanneer deze ook de gewenste conversie voor jou oplevert. Durf eruit te springen en durf grenzen te verkennen, met 2keer.nl.

Ondersteuning bij Campagnes

Ben jij benieuwd op welke manier 2keer.nl jou kan ondersteunen met Campagnes? Wij denken graag met je mee.

Klanten die wij geholpen hebben met Campagnes:

Solis Benelux

Solis Benelux

22 juli 2018

Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh

11 december 2017

Nederlands Openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum

8 juni 2015