CONCEPT & STRATEGIE

CAMPAGNES

Nieuwsgierigheid als trigger

Diep van binnen zijn we allemaal nog een beetje kind. Van nature brandt, in meer of mindere mate,  in ons allemaal een klein vuurtje van kinderlijke nieuwsgierigheid. Bij kinderen is deze eigenschap weliswaar beter merkbaar dan bij volwassenen; de hele dag rondrennend, ontdekkend en vragen stellend, hongerig naar nieuwe informatie om constant te ontwikkelen en te leren. Naarmate we ouder worden, wordt die nieuwsgierigheid wellicht minder zichtbaar voor de buitenwereld: maar zeg nou zelf… als u een briefje van de postbezorger in de brievenbus aantreft,  met de mededeling dat er een pakketje van een onbekende afzender bij het postkantoor op u ligt te wachten… dan wordt u toch ook nieuwsgierig?!

Bij 2keer.nl houden we van nieuwsgierigheid. Dat kleine vuurtje van verlangen naar het onbekende dat in iedereen brandt, willen we verder aanwakkeren en laten groeien naar een weelderig vuur met een vlammenzee van brandende nieuwsgierigheid. Dat is hoe wij een marketingcampagne neerzetten.

Met een flinke dosis lef en originaliteit ontwikkelen we creatieve capagneconcepten die verwachtingspatronen doorbreken. De nieuwsgierigheid die we hierbij oproepen prikkelt uw doelgroep om actie te ondernemen, wat hen zal leiden naar uw conversiekanaal. Op deze manier ontwerpt 2keer.nl rebelse en verrassende marketingcampagnes, mét het gewenste resultaat. We denken namelijk verder vooruit  dan enkel het ontwikkelen van een origineel concept. Een marketingcampagne vinden wij namelijk pas succesvol als deze niet alleen opvallend is, maar ook het gewenste rendement (conversie) voor u heeft opgeleverd.

Bent u ook nieuwsgierig?

2keer.nl ontwikkelt rebelse en verrassende campagnes

We denken graag met u mee hoe we nieuwsgierigheid als trigger kunnen gebruiken bij een campagne gericht op uw doelgroep. Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen. 

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?