CONCEPT & STRATEGIE

BRAND REFRESHMENT

Unique Selling Points maken plaats voor emoties en een authentiek verhaal

Wellicht wilt u vasthouden aan uw merk zoals deze is, maar merkt u dat het nodig is om uw merk wat meer mee te laten gaan met de tijd. U wilt de kern van uw merk niet veranderen, maar verlangt wel naar een nieuwe stijl. In dat soort gevallen is een brand refreshment de perfecte oplossing. Hierbij poetsen wij uw merk op en zetten deze opnieuw in de etalage. Hiermee wordt ingespeeld op uw bestaande doelgroep, maar eventueel ook op een nieuw te benaderen doelgroep. We gaan uit van de basis van uw merk en bouwen vanuit hier verder om uw merk opnieuw in de spotlight te zetten.

Wanneer we de keuze hebben uit meerdere opties, zal vaak de keuze gaan naar hetgeen wat voor ons het meest ‘goed voelt’. Dat ‘goed’ is misschien niet altijd expliciet te definiëren, maar wij als bureau weten precies hoe we een associatie kunnen oproepen die ‘gewoon goed’ voelt.

Door het vertellen van een oprecht verhaal dat meteen de gewenste associaties oproept bij uw doelgroep, geven we uw merk een beleving mee en spelen we in op de emoties.

Is uw merk toe aan vernieuwing of wilt u een nieuwe identiteit introduceren? Ons bureau ondersteunt u bij het creëren van een heldere identiteit door authentiek te blijven en ondertussen de juiste marktbenadering te kiezen. Een sterke (re)branding geeft body aan uw merk; het dient als een sterke basis waarmee iedere communicatie-uiting een houvast krijgt.

Toe aan een brand refreshment?

2keer.nl ontzorgt u volledig

Wij helpen u graag bij de branding voor een nieuw merk of juist de rebranding voor een bestaand merk. Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen en te horen wat 2keer.nl voor u kan betekenen. 

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?