Wij leveren

CONCEPT & STRATEGIE

Jouw doelgroep aanzetten tot datgene wat jij van ze verlangt, het liefst voor de lange termijn. Daar helpt 2keer.nl je graag bij. Door een krachtig merk, een onverwoestbare strategie en een smeuïge campagne neer te zetten, doorbreek je verwachtingspatronen en creëer je een trouwe fanschare die blijft terugkeren. De drie elementen – merk, strategie en campagne – zijn stuk voor stuk onmisbare marketingbouwstenen, die gecombineerd een ijzersterk geraamte vormen dat zelfs met windkracht 12 niet verroert.

(Re)branding & Identiteit

Door jou een tweede keer naar jezelf te laten kijken, maak jij straks een onuitwisbare eerste indruk. Met een unieke, doordachte branding strategie creëren wij een heldere identiteit en schrijven we samen jouw nieuwe verhaal.

Brand refreshment

Tevreden met je vertrouwde reflectie? Toch is het goed om zo nu en dan even kritisch in de spiegel te kijken, om mee te kunnen blijven gaan met de snelle ontwikkelingen. Wij voorzien van jouw merk van een passende verfrissing en zetten jou weer stralend terug in de etalage.

Campagnes

Met onze jarenlange ervaring, iets te veel espresso’s en een team vol creatieve geesten ontwikkelen wij campagnes die opvallen. We doorbreken verwachtingspatronen en wakkeren nieuwsgierigheid aan, en zetten zo een opvallende campagne neer die de gewenste conversie oplevert voor jou.

Marketing on Demand

Wij leveren marketing on demand: marketing wanneer het jou uitkomt en waar jij dat wil. Onze professionals integreren passen zich als ware kameleons aan op jouw omgeving en schieten je direct te hulp. Van één dag tot een langdurige verbintenis – wij stemmen onze inzet af op jouw wensen.

Event management

Beleving, aankleding en sfeer zijn de elementen die jouw event onvergetelijk maken. Wij kennen de succesformule en hebben jarenlange organisatorische ervaring in onze achterzak. Van concept tot catering; samen maken we er een gouden evenement van.

Social Media Strategie

Wie ben jij, wat is je doelgroep en welke doelen heb je? Wij stippelen een op maat gemaakte strategie uit voor jouw sociale mediakanalen en garanderen optimaal bereik voor jouw verhaal.