CONCEPT & STRATEGIE
Wij creëren een omgeving waarin u uw product of dienst beter verkoopt.

CONCEPT & STRATEGIE

Bij 2keer.nl geloven we niet in sprookjes. We zullen u geen gouden bergen beloven door te zeggen dat wij uw product gaan verkopen. Nee, we zetten u met beide benen op de grond: het product verkopen, dat doet ú. Wat 2keer.nl voor u doet, is het creëren van een omgeving waarin u uw product of dienst beter verkoopt, door middel van concept- en strategieontwikkeling. Dat doen we met de volgende diensten:

Bij 2keer.nl begrijpen we dat u misschien niet altijd zit te wachten op een langdurige verbintenis. Met Marketing On Demand bieden we u  tijdelijke ondersteuning bij een marketingvraagstuk.

Aan de start van iedere campagne staat de optimalisatie van de conversiekanalen. Hiermee creëren we een toegankelijke verkoopomgeving waarbij resultaten meetbaar worden gemaakt.

Een eerste indruk maak je maar één keer en dat geldt al helemaal in een competitieve markt waar klanten veelvuldig verleid worden door concurrenten. Een sterke branding dient als een unieke identiteit voor uw merk.

U wilt de kern van uw merk niet veranderen, maar verlangt wel naar een nieuwe stijl. In dat soort gevallen is een brand refreshment de perfecte oplossing. Hierbij poetsen wij uw merk op en zetten deze opnieuw in de etalage.

Met een flinke dosis lef en originaliteit ontwikkelen we creatieve concepten die nieuwsgierigheid oproepen en verwachtingspatronen doorbreken.

Van concept tot catering en alles wat daartussen komt: 2keer.nl neemt het volledige takenpakket van het eventmanagement op zich.

De waardevolle mogelijkheden van social media worden pas optimaal benut als er gebruik wordt gemaakt van een doordachte social mediastrategie.

Een zorgvuldig uitgewerkte strategie komt pas tot zijn recht met de juiste uitvoering ervan. Pas als het project met het gewenste resultaat is afgerond, is ons werk voldaan.

MEER WETEN OVER CONCEPT & STRATEGIE?

We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van concept- en strategieiontwikkeling

Wij ontwikkelen strategieën en concepten die conversieverhogend werken. Bent u benieuwd op welke manier 2keer.nl u kan ondersteunen op dit gebied? Wij denken graag met u mee. Klik op onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

KENNISMAKEN MET 2KEER.NL?