Val op met 2keer.nl

Gister lanceerde de ANWB, in samenwerking met de politie, een campagne om het belang van fietsverlichting onder de aandacht te brengen. Super goed idee, vonden wij ook! 7 jaar geleden bedachten we bij 2keer.nl iets soortgelijks.

Keiharde guerrillamarketing: met beperkte middelen grote resultaten boeken en in korte tijd zoveel mogelijk media- en publieksaandacht trekken. Toen 2keer.nl bijna 12,5 jaar geleden begon, was guerrilla-marketing onze kernactiviteit. Een van onze (toch wel zeer succesvolle) acties was de ‘’Ik val op in Gelderland’’-actie, waarbij er met reflecterende verf wegmarkeringen werden aangebracht op de fietspaden. Het doel was om fietsers bewust te maken van het belang van de fietsverlichting. Deze stunt werd toentertijd uitgevoerd in opdracht van Provincie Gelderland en werd goed opgepakt door verschillende media.

2keer.nl: hét full service marketingbureau in Arnhem

Tegenwoordig zijn we vooral een full service marketingbureau en richten we ons op grand campagnes en volledige ontzorging wat betreft marketingactiviteiten. Ons veelzijdige team ontwikkelt de meest spannende strategieën, creatieve concepten en deskundige designs waarbij jouw wens de rode draad vormt. Ook content, community en online marketing wordt met de grootste zorg beheerd én naar een hoger niveau getild. Je kunt ons eigenlijk voor alles vragen. Guerrillamarketing hebben we een beetje achter ons gelaten, maar we draaien onze hand er zeker niet voor om. We pakken met alle liefde nog een keer flink uit en we zijn nog steeds niet vies van een vette stunt.

Maak kennis met de full servicekwaliteiten van 2keer.nl

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je marketing en benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 026 – 2020 332 of info@2keer.nl.