Cases

Yascha

Yascha

Gluten vrije basics voor in ieders keuken. Van broodmix tot volkoren zilvervliesrijst. Hoe val je nou op in het (online) schap, is wat Yascha ons vroeg. Wij staken de producten in een aantrekkelijk, kleurrijk jasje. In al haar facetten is Yascha een waar lust voor het oog. 

Fotografie

Wij verzorgden voor dit hippe bedrijf een breed scala aan unieke visuele content. Een product smaakvol op de foto zetten is een hele kunst. Onze fotografische talenten hebben daar echt oog voor. Kleur speelt een belangrijke rol in de beelden die door ons voor Yascha gemaakt zijn. De felle, opvallende kleuren moeten een fris en vers gevoel bij het publiek oproepen. Wij smullen van klussen als deze!

Campagne video's

De smaak en het DNA van Yascha hebben wij vertaald in verschillende spetterende campagnevideo’s. De visie en de kleur van het bedrijf visualiseerden wij om deze zo goed en zo glanzend mogelijk op het publiek over te brengen.   

Verpakkingen

In de zoektocht naar het antwoord op de vraag hoe op te vallen in het schap zijn we tot drie basiskleuren gekomen: geel, groen en rood. Daarnaast hebben we verschillende patronen gemaakt om echt het schap uit te knallen. Aan het patroon is te herkennen om wat voor soort product het gaat. Er wordt een kleine sneak peak weggeven door het doorzichtige vlakje op de verpakking. Wij trokken alles uit de kast om Yascha te doen shinen. 

Display

Over opvallen in het schap gesproken. We creëerden voor Yascha een heel eigen schap. De basiskleuren geeld, groen en rood zijn hier op terug te vinden. Het product moet voor het publiek herkenbaar en vertrouwd worden. Wij denken graag mee over hoe écht indruk te maken. 

Website

We bouwden voor Yascha een volledig gluten vrije website met een bite. Onderdeel hiervan is de onweerstaanbare webshop. Hier hebben wij bewust gekozen voor een rustige, ‘clean’ omgeving. De kleurrijke producten springen daardoor extra in het oog. 

Bekijk de website!