Cases

Yascha

Yascha

Gluten vrije en biologische basics voor in ieders keuken. Hoe val je nou op in het (online) schap, is wat Yascha ons vroeg. Wij staken het merk en de producten in een aantrekkelijk, kleurrijk jasje. In al haar facetten is Yascha een bewuste gezonde keuze en ook nog eens een waar lust voor het oog. Met de uitbreiding van de biologische lijn zetten we Yascha opnieuw op de kaart. 

Fotografie

Wij verzorgden voor dit jonge merk een breed scala aan unieke visuele content. Een product smaakvol op de foto zetten is een hele kunst. Onze fotografische talenten hebben daar echt oog voor. Kleur speelt een belangrijke rol in de beelden die door ons voor Yascha gemaakt zijn. De felle, opvallende kleuren moeten een fris en vers gevoel bij het publiek oproepen. Wij smullen van klussen als deze!

Campagne video's

Om de naamsbekendheid te vergroten ontwikkelden wij verschillende smaakvolle campagne video’s. De smaak en het DNA van Yascha hebben wij vertaald naar compacte visuele socialposts. Dit ter ondersteuning van de introductie van de nieuwe productlijn. 

Verpakkingen

In de zoektocht naar het antwoord op de vraag hoe op te vallen in het schap zijn we tot de nieuwe verpakkingen gekomen. Opvallende kleuren, duidelijke teksten en een in de basis witte verpakking. Hierdoor verbruiken we minder inkt waardoor we onze verpakking nog duurzamer maken. Er wordt een kleine sneak peak weggeven door het doorzichtige vlakje op de verpakking. Wij trokken alles uit de kast om Yascha te doen shinen. 

Website

We bouwden voor Yascha een volledig biologische gluten vrije website met een bite. Onderdeel hiervan is de onweerstaanbare webshop. Hier hebben wij bewust gekozen voor een rustige, ‘clean’ omgeving. De kleurrijke producten springen daardoor extra in het oog. 

Bekijk de website!

Display

Over opvallen in het schap gesproken. We creëerden voor Yascha een heel eigen schap. De basiskleuren geel, groen en rood zijn hier op terug te vinden. Het product moet voor het publiek en de retailer herkenbaar en vertrouwd worden. Wij denken graag mee over hoe écht indruk te maken.