Cases

van de Graaf

van de Graaf

Van de Graaf is specialist op het gebied van interieur. Het bedrijf biedt maatwerk voor in een ieders badkamer. Alles is mogelijk bij van de Graaf. Om dat ook uit stralen was er een opfrisbeurt nodig. Na flink wat schuur- en polijstwerk hebben we een eigentijds en toegankelijk logo ontworpen en realiseerden we een huisstijlhandboek waar je u tegen zegt. 

Rebranding

Wij hebben voor van de Graaf Interior twee submerken in het leven geroepen. Één voor home en één voor business. Elk logo heeft een eigen slogan gekregen: ‘Our signature, your home’ en ‘Our signature, your business’. Op die manier hebben we een overzichtelijk en gelikt geheel gecreëerd. 

Huisstijl

Wij hebben de golden touch aan de huisstijl van dit interieurend hoogstandje toegevoegd. Visitekaartjes, briefpapier, e-maihandtekeningen en offerte mappen hebben wij voorzien van een spannend, aantrekkelijk sausje. 

Busbelettering

Ook op de weg moet je opvallen als bedrijf, daar weten wij bij 2keer.nl alles van. Het was even graven in de creatieve kelders van ons kantoor, maar dan heb je ook wat. We beplakten de busjes van ‘van de Graaf’ met een strak design. 

Wijngeschenken

Wijn is fijn, laat dat even duidelijk zijn. Voor van de Graaf ontwierpen wij de verpakkingen voor de wijngeschenken. Het opvallende design en het stijlvolle logo komen terug op deze vleiende cadeauverpakkingen. 

Website

Ons werd gevraagd de website van ‘van de Graaf’ in een nieuwe online jas te hijsen. Die uitdaging zijn we voor de volle 100% aangegaan. Er is een strak en overzichtelijk geheel gerealiseerd. Over alles is door ons tot in de puntjes nagedacht. Met flitsende foto’s, treffende teksten en pakkende titels trekt de website de nodige aandacht.  

Klik hier om de website te bekijken!