Synerlogic

Synerlogic ontwikkelt, produceert en distribueert al meer dan 110 jaar ingrediënten, (vee)voedingsadditieven, chemie en reinigings- en desinfectiemiddelen. Het 110-jarig bestaan in 2015 was het begin van de reis tussen 2keer.nl en Synerlogic. 2keer.nl organiseerde voor deze mijlpaal hét grootste evenement uit hun carrière. Na deze succesvolle samenwerking gaf Synerlogic bij 2keer.nl aan verder te willen als één merk waar alle bedrijfsonderdelen onder gebracht kunnen worden. 

Brandmovie

Alles begint bij Synerlogic. Voor ons begon ‘alles’ met de realisatie van een brandmovie voor het 110-jarig bestaan. Het werd er niet zomaar een. We gaven de groei van Synerlogic een gevoel mee, uitgedrukt in de levensloop van de mens. Hiermee sloegen we een nieuwe levensweg in.

Jubileum event

The sky is the limit. Net zoals de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement voor het 110-jarig bestaan. Dat lieten we ons geen 2keer zeggen. We ontwikkelden een klantenreis, met de luchtvaart als uitgangspunt. We made magic in the ‘air’.  

Synerlogic Event Kar