Schuytgraaf

Schuytgraaf is Arnhems nieuwste wijk, waar de aankomende jaren 6250 woningen worden gebouwd in 26 karakteristieke buurten. Dit levert een verrassende variatie op in het straatbeeld. Om deze wijk goed op de kaart te zetten voor (toekomstige) bewoners en ondernemers, heeft 2keer.nl – in opdracht van de Gemeente Arnhem – de volledige website onder handen én in beheer genomen. Regelmatig interviewt en fotografeert 2keer.nl enthousiaste bewoners en ondernemers van de wijk, om hun verhaal via de website een podium te geven.

Vernieuwing website

Aandacht maakt alles mooier, zo ook de wijk Schuytgraaf. Vanuit alle hoeken werd erover gecommuniceerd, maar de communicatiefundering ontbrak. Dus stampten wij een dijk van een website uit de grond met een helder doel: één basisplek voor alle communicatie creëren.

SEO

Iets wat vandaag de dag van essentiële waarde kan zijn, kan morgen weer anders zijn. Voor Schuytgraaf is het altijd belangrijk om vindbaar te zijn: offline en online. Door SEO toe te passen, maakten wij de website ‘Google proof’ en staat Schuytgraaf bovenaan.

Seo voorbeeld Schuytgraaf
Voorbeeld blogpost schuytgraaf

Content

De Schuytgraaf staat nooit stil; mooie, inspirerende of bijzondere verhalen zijn er dan ook in overvloed. Daarom vullen wij regelmatig de website en social mediakanalen met passende content zodat iedereen daarvan kan meegenieten. Verhalen zijn er immers om gedeeld te worden.

Fotografie

Om de website te verrijken vertalen onze taaltalenten gevoel naar tekst. Onze fotografische helden vullen de persoonlijke verhalen verder aan met creatief beeldmateriaal. Zo zetten we de bewoners, veelal ondernemers, in het gouden middelpunt van de bruisende wijk.

Sfeerfotografie Schuytgraaf

Video

In de moderne Arnhemse wijk zijn ruim 1.000 bedrijven gevestigd. Om verder te kijken dan een naam en een logo, hebben wij video’s geproduceerd waarin de ondernemers zichzelf – en hun werkzaamheden – introduceren. Zo helpt de ene ondernemer, de andere.