Cases

Novuss

Novuss

Novuss Telecom & ICT is hét aanspreekpunt voor alle zakelijke telecom- en ICT zaken. Van een eerste advies tot implementatie en ondersteuning: Novuss ontzorgt iedere werkplek van A tot Z, van begin tot eind. In 2017 werd Novuss bekroond tot een officiële partner van T-mobile, wat eveneens de aanleiding voor een mooie samenwerking met 2keer.nl gaf. Met de oplevering van een splinternieuw logo en design mét professionele (video) content voor de website, was het hek van de digitale dam. 

Huisstijl

Het partnerschap met T-mobile gaf de perfecte aanleiding voor het creëren van een bijpassende Novuss’ huisstijl. Deze professionele twist voerden wij door tot in de kleinste details. Van het logo en de website tot het visitekaartje en de e-mailhandtekening; alles kreeg ‘something blue’. 

Webdesign en -optimalisatie

De bestaande Novuss website is zowel voor als achter de schermen flink opgeflufd, waarbij álles wat extra glans kreeg. De spannende SEO-teksten sluiten naadloos aan op het flitsende design en de veelzijdige functionaliteiten van het online, partnerwaardige domein. 

Content

Wij voorzien de Novuss community zowel op wekelijkse, als maandelijkse basis van de laatste ontwikkelingen uit de IT-/Telecom branche. Door het schrijven en distribueren van deze treffende, lekkere nieuwsberichten en dito brieven blijven de fans ook daadwerkelijk échte fans. 

Video

Je kunt zelf vertellen hoe goed je bent, maar een ander kan dit nóg beter voor je doen. Wij namen het interview en de video voor onze rekening, Novuss’ klant PinkRoccade deed de rest. Het resultaat is goud waard: prachtige, lovende woorden van een razend enthousiaste partner.