Cases

Melis Logistics

Melis Logistics

Melis Logistics ontstond bijna een eeuw geleden als Melis Transport. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig logistiek dienstverlener met meer dan honderd medewerkers in dienst. Vanwege deze ontwikkelingen heeft Melis medio 2017 – op aanraden van 2keer.nl – haar naam omgedoopt van Transport in Logistics. Een nieuwe, strakke huisstijl en een gelikte brandmovie zijn, samen met hun nieuw gebouwde bedrijfspand, de herstart van het historische familiebedrijf. Melis Logistics is klaar voor de toekomst.

Rebranding

De afgelopen jaren was Melis Transport haar oorspronkelijke business mijlenver voorbijgereden. Daarom hebben wij een identiteit ontwikkeld die past bij het eigentijdse karakter en het bedrijf opnieuw op de kaart gezet als Melis Logistics; de logistieke dienstverlener. 

Huisstijl + logo

Vertrouwd in een nieuw jasje. Wij hebben de volledige Melis’ huisstijl en het logo naar het hedendaagse getild door een lekker sausje over het bestaande heen te gieten. Het resultaat is eigentijds en strak, maar op de weg nog altijd even herkenbaar. En dát is wat telt.

Pay-off

Wij hebben de visie van Melis Logistics vertaald naar een alleszeggende pay-off. In slechts drie krachtige woorden bleek de gouden formule gerealiseerd. “Wij leveren kwaliteit” vloeit voort uit de bedrijfsgedachte om mooie momenten te vangen en om te zetten in dito successen. 

Brandstory

Alleen door het familiegevoel, de vriendschappen en de passie van Melis Logistics in woorden te vangen, kan het in volle glorie gedeeld én begrepen worden. Deze eigenschappen zijn de basis van het succes en lopen dan ook als een liefdevolle, rode draad door de Melis’ brandstory. 

Brandmovie

Een verhaal komt gevisualiseerd pas écht tot leven. Daarom hebben wij de Melis’ brandstory vertaald naar een inspirerende brandmovie vol epische dronebeelden, blinkende vrachtwagens en robuuste medewerkers. Melis werd vastgelegd zoals het is: hecht, krachtig en klaar voor de toekomst. 

Brochure

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Daarom creëerden wij een brochure die het verhaal van Melis Logistics vertelt wanneer je het niet hoort, maar leest. Door flitsende foto’s te combineren met treffende teksten, ontstond er een gouden samenspel. 

Website optimalisatie

Om de nieuwe huisstijl ook in de online etalage door te voeren, hebben wij twee bijpassende websites ontworpen en gevuld met smeuïge SEO-teksten. Van de diensten tot de vacatures en alles eromheen: wij zorgen ervoor dat Melis Logistics gezien, gehoord en gewild wordt.

Bekijk de website!

Video

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Daarom creëerden wij een brochure die het verhaal van Melis Logistics vertelt wanneer je het niet hoort, maar leest. Door flitsende foto’s te combineren met treffende teksten, ontstond er een gouden samenspel.