Wat ze over ons zeggen

“Zelden heb ik prettiger samengewerkt dan met de mensen van 2keer.nl. Hun gedrevenheid om in nauwe samenwerking een reuzenstap voor ons belangrijkste kanaal te zetten, dat is wat je wilt van een bureau. Zij hebben een website gemaakt die een nieuwe standaard zet in de zorg, waarbij alles is aangepakt: ontwerp, structuur, vindbaarheid, techniek. 2keer.nl is een feest om mee te werken.”

Jeroen Büchli, senior beleidsmedewerker

Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie focust zich op de kennispositie van de gespecialiseerde jeugd-ggz. Zij legt de verbinding tussen de verschillende disciplines en belanghebbenden ten behoeve van de kinder- en jeugdpsychiatrie en de brede jeugdhulp, waarbij er via online kanalen praktisch toepasbare kennis beschikbaar wordt gesteld aan professionals, ouders, jongeren, gemeenten en scholen. 2keer.nl goot de kennis in een nieuw online jasje én een bijbehorende nieuwe webomgeving, waardoor het Kenniscentrum haar informatie nog efficiënter kan delen.

Webdesign en -ontwikkeling

Om zoveel mogelijk mensen de waardevolle kennis te kunnen bieden, hebben wij de volledige website aangepakt. Van het opstellen van een functioneel ontwerp tot de uitrol van een nieuwe, overzichtelijke webomgeving met een lekker design: we hebben ervoor gezorgd dat het Kenniscentrum over een online platform beschikt waar lijnrechte wegen naar de juiste jeugdhulp leiden.