Cases

Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh

Het is een van de grootste kastelen van Nederland; Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg. Vroeger een machtige vestiging in turbulente tijden. Nu een sprookjesachtige omgeving waar bruiloften, kinderfeesten en zakelijke bijeenkomsten plaatsvinden. In 2015 gaf Kasteel Huis Bergh aan dat er behoefte was aan een nieuwe website die helemaal past bij het huidige tijdperk. 2keer.nl zorgde ervoor dat dankzij de oplevering van de vernieuwde, stijlvolle webomgeving en een online kassasysteem, bezoekers ook online nog altijd vorstelijk worden ontvangen door Kasteel Huis Bergh.

Nieuwe website

De wereld ontwikkelt zich snel, dat besefte Kasteel Huis Bergh zich ook. Ze wilden een website passend bij het huidige, moderne tijdperk. De uitwerking was niet alleen een lust voor het oog, er werd ook rekening gehouden met de positionering van de content. Dit was het begin van deze historische samenwerking. 

Klik hier om de website te bekijken! 

Google AdWords

Iets waar je trots op bent, wil je aan iedereen laten zien. Dus zorg(d)en wij voor een magisch spektakel online om het eeuwenoude kasteel nog meer bekendheid te geven. Door het opzetten van gerichte advertentiecampagnes nam het aantal online en offline bezoekers flink toe. 

Webhosting

Het opstellen van een strategie is één, de daadwerkelijke uitvoering én beheer is wat volgt. Vanaf het eerste moment waren wij betrokken en dat blijven we. Na het opzetten van een website en uitvoering van online campagnes, namen we de gehele webhosting van Kasteel Huis Bergh in beheer.