Cases

Kamps de Wild

Kamps de Wild

Heb je het over landbouwmachines, dan heb je het over Kamps de Wild. Dit is één van Nederlands belangrijkste distributeurs als het gaat om trekkers enzo. Al sinds 1919 staat het bedrijf voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek.

Ter gelegenheid van meerdere feestelijke aangelegenheden wilde Kamps de Wild een evenement organiseren. Voor een feestje zijn wij altijd wel te porren. 

100 jaar jubileum feest

Wij zijn nauw betrokken geweest bij de organisatie van het feest ter ere van het 100 jarig jubileum van Kamps de Wild. Alle zintuigen moesten geprikkeld worden. De wens was een smaakvol, onvergetelijk en goed georganiseerd evenement neer te zetten. Het concept ‘Beleef Kamps de Wild’ werd geboren. 

Save the date

Van A tot Z hebben wij meegedacht over hoe het evenement op de kaart te zetten. De datum werd geprikt en de uitnodigingen ontworpen. Wij zorgden dat de uitnodigingen op de juiste mat belandden. Dat zijn precies de details waarin wij uit willen blinken. Viva la glam!

Event management

Aan ons lijf wel polonaise, wij kennen geen grenzen. Van voor naar achter en van links naar rechts doen wij er alles aan om een evenement met een dikke, vette gouden rand te organiseren. De opbouw, het verspreiden van banieren, de catering, de fotografie, het maken van de video en zelfs het entertainment wordt door ons geregeld. Speciale wensen? Kom maar door!