Frontier Computer

Sinds 2004 vertegenwoordigt Frontier BV de Nederlandse tak van het Amerikaanse Frontier Corporation Global Network. Waar het veertien jaar geleden begon bij de Digital (DEC) Alpha Server Business, is Frontier inmiddels uitgegroeid tot een waardevolle leverancier van ICT-hardware in al haar facetten. Na al die jaren kreeg Frontier de behoefte aan een vernieuwde uitstraling, met dito website, zodat het geheel beter bij het heden zou aansluiten. 2keer.nl maakte verbinding en ging aan de slag!

Weboptimalisatie

De huidige Frontier website snakte naar een make-over. Onze afdelingen gingen samen aan de slag, wat resulteerde in een online platform dat een lust voor het oog is én prikkelend werkt voor zowel Google als de lezer. Van het functioneel ontwerp tot de ontwikkeling en het vullen met krachtige SEO-teksten: wij verbonden de IT-specialist verbonden met de buitenwereld én de toekomst.

Fotografie

Om de website te kunnen vullen met unieke visuele content, reisden onze fotografen af naar de thuisbasis van Frontier in Nijmegen. Vol enthousiasme doken we in het magazijn, trokken alle producten uit de kast om zelfs de kleinste details in beeld te brengen én werden de professionals geüpdatet tot ware fotomodellen.

Video

Naast de foto content hebben wij tevens een aantal pakkende videoloops gecreëerd waarmee verschillende invalshoeken van het kantoor en de dienstverlening uitgelicht worden. Deze kunnen op diverse kanalen ingezet worden, waaronder natuurlijk de nieuwe website.