Elrad International

Dankzij Elrad kunnen we dagelijks ieder elektronisch apparaat gebruiken. Het internationale bedrijf, met vestigingen in Servië en China, zorgt namelijk voor de elektronica van grote bedrijven als Bosch, Miele en Panasonic. Elrad klopte bij 2keer.nl aan met de vraag het bedrijf online beter zichtbaar te maken voor toekomstige werknemers. Met een brandmovie, aantrekkelijke (sollicitatie)pagina’s en meertalige content, ofwel een gerestylde webomgeving verder, straalt Elrad de allure uit die het bedrijf daadwerkelijk bezit.

Vernieuwing website

Iedereen heeft dromen en wensen. Elrad wilde online beter zichtbaar zijn voor toekomstige werknemers. Ook op het World Wide Web (www) is er maar één kans om indruk te maken. Wij poetsten de website op en gaven het een shiny look. Met die eerste indruk zit het nu wel goed.

Fotografie

Er is niets wat méér tot de verbeelding spreekt dan opvallende foto’s. Om die eerste indruk nóg verpletterender te maken, zijn wij regelmatig achter het ‘scherm’ te vinden om foto’s te schieten. Deze beelden geven de website van Elrad nog meer identiteit en uitstraling.

Video

Om het Elrad-gevoel nog meer over te brengen, produceerden we video’s die de zintuigen prikkelen en emoties opwekken. Wij schreven het script en maakten de video’s, maar de medewerkers van Elrad speelden de hoofdrol en zorgden voor die extra touch.