Cases

Durs - De enige echte stadsbrouwerij van Ernhem

Durs - De enige echte stadsbrouwerij van Ernhem

Een samenwerking met een gouden randje. De enige echte stadsbrouwerij van Ernhem. Lokaal gebrouwen ambachtelijk bier is de laatste jaren aan een flinke opmars bezig in Nederland. Iedere stad heeft tegenwoordig een stadsbrouwerij. In Arnhem ontbrak dit nog, tot nu! Wat begon als idee op de achterkant van een bierviltje is met onze input uitgegroeid tot heus brand. 

2keer.nl heeft een bruisend concept ontwikkeld, gebaseerd op de historie van Karendal en het Arnhemse accent. Daarom is de naam van dit nieuwe biermerk lekker Ernums: DURS.

Brandstory

Ode aan het water, van beek naar bier. Het verhaal achter het in Arnhem gebrouwen bier. Het water dat van Klarendal naar de Rijn stroomt is wat het drankje maakt. Wij voegden die sparkle toe aan het verhaal. Daar krijgt iedereen toch Durs van?

De door ons ontwikkelde brandstory is door vertaald naar een spetterende brandvideo, hierin brengen we de boodschap van Durs op een flitsende manier over op het publiek.  

Identiteit

‘Hejje Durs’ is een pakkende, echt Ernemse pay-off. Door deze in een vraagvorm te gieten blijft ‘ie hangen. Omdat we ervoor kiezen het publiek in Arnhems dialect te aan te spreken wordt in deze enkele zin het karakter en de identiteit van het merk neergezet. 

Huisstijl

Het merk Durs is een lust voor het oog. Wij hebben de volledige huisstijl ontwikkeld. Van het logo tot het design van de gedrukte bierviltjes. 2keer.nl heeft van A tot Z meegedacht over hoe het merk Durs aan het publiek te presenteren. De Ernemse kleuren geel en zwart kunnen natuurlijk niet in het geheel ontbreken. Daarnaast komt de skyline van Arnhem verschillende keren terug. Durs maakt verbinding en bruist van energie.

Karel - pils 5%

Een pils met karakter. Zowel in geur als in smaak. Karel is romig en goudgeel, met een volle witte schuimkraag. Fris, moutig bier met een subtiel bittertje.

Of je nou van voetbal houdt of van geschiedenis, Karel is hoe dan ook met ons Arnhems bier verbonden. Als hertog heerste hij over onze provincie en als adelaar vliegt hij over het gras. Een perfect pils met karakter die bij iedere gelegenheid past!

Jetser - tripel 9%

De Jetser is een tripel, kenmerkend door een lichtzoete smaak. De tripel is warmgoud van kleur en geur. De warme geur van geel fruit gaat over in een mooie kruidigheid en zorgt voor een romigzacht mondgevoel.

Bij een knaller van een smaak, horen knallende kanjers. Groots en krachtig, romig en veerkrachtig even troostend als onze tripel, vol van smaak en kleur.

Dakhaas - blond 6.5%

De Dakhaas is een goudblond biertje en heeft een honing en bloesemachtige geur. Hij is lichtzoet, met een subtiele bitterheid en een eigenwijze crisp.

Je ziet ze overal, lui in de vensterbank, snoozend in de zon, op je motorkap of gazon. Veelal in een ruststand, tot de vogeltjes weer buiten komen!
 
Dan jagen ze door onze straten, schieten ze uit alle gaten. Door onze Arnhemse straten, over tuinhekjes en schuurtjes in sierlijke sprongen. Poesen en katers in alle kleuren en maten, als een haasje over de daken.

Geutpisser - amber 5,9%

Een donkere, amberkleurige bier. Een lekker bittertje in combinatie met karamel en een subtiel fruitje. Warme moutigheid in geur en smaak.

Keffertje, beul, teef, reu, je kunt ze noemen hoe je wil, maar het blijven geutpissers! Zo trouw aan hun baasje, zo speels als ze zijn, kennen ze ook een randje als ze niet luisteren en wild willen zijn!

Leip hèrt - I.P.A 6,5

Leip Hèrt is licht van kleur door de lichte mouten. Hij ruikt wat romig, fruitig en harsig. De fruitige hoparoma’s begeleiden je naar een klein bittertje met zachte afdronk.

Om wild van te worden, een explosie in je mond. Romig, fruitig, harsig: het beste bij elkaar. Drink het in goed gezelschap en proost op een herstikke grandioze avond.

Schuume - witbier 4.8%

Een donkere, amberkleurige bier. Een lekker bittertje in combinatie met karamel en een subtiel fruitje. Warme moutigheid in geur en smaak.

Keffertje, beul, teef, reu, je kunt ze noemen hoe je wil, maar het blijven geutpissers! Zo trouw aan hun baasje, zo speels als ze zijn, kennen ze ook een randje als ze niet luisteren en wild willen zijn!

Online jasje

De website dient als online visitekaartje van de brouwerij. Daarom is dit marketinginstrument compleet geoptimaliseerd. De website is responsive hierdoor wordt de website op ieder device op een relevante manier weergegeven. Zo kunnen wij zorgdragen aan een stabielere, werkende en optimale web omgeving.