Cases

Caressi - DPS

Brand refreshment

Caressi is een grote speler op het gebied van keukenapparatuur. Met strakke designs en unieke producten veroveren zij deze markt. Het bedrijf vroeg ons mee te denken over een vernieuwde uitstraling. Daarnaast wilde het merk de handen in een slaan met DPS, een groothandel in keukenaccessoires. Of wij daarover mee willen denken hoef je ons geen 2keer te vragen. We wisten niet hoe snel we met Caressi en DPS om (keuken)tafel moesten. Hier kwamen verfrissende en hoogglanzende ideeën uit voort.  

TVSgroup_logo
qomponenti_logo
dps_logo

Nieuwe huisstijl DPS

Voor DPS ontwierpen wij een volledig nieuwe huisstijl. Het was tijd dat deze een even goed onder handen genomen werd. Het moest sprankelender en frisser. We hebben verjongd en versoepeld, gesleuteld en gebeitst om tot dit beeldige eindresultaat te komen.  

Corporate branding

Om een opvallend en uniform geheel te creëren hebben wij de corporate branding aangepakt. Het moest spannender en strakker. Het DNA van beide bedrijven hebben wij versmolten tot één passend geheel, wat samen de TVS group is gaan heten. 

dps_doos

Logo reveal animatie

Met deze video werd het nieuwe, door ons gecreëerde logo aan de wereld geshowd. Het vleiende karakter van de video zet meteen de toon. De video is door onze grafische helden in elkaar gezet.  

My Next Kitchen Magazine!

Een keuken aan de man brengen, dat doet 2keer.nl door middel van een strak, inspirerend magazine. Van het design tot de teksten en de foto’s, alles van onze hand.