Basis

Basis autoverhuur is een onderdeel van een landelijk autoverhuur netwerk van Boekhorst Automotive, bestaande uit daadkrachtige ondernemers die er hun specialisme van hebben gemaakt om men te voorzien van de juiste mobiliteit. Basis heeft drie onderdelen: autoverhuur, lease en shortlease. Toen zij bij ons aanklopten, was dit nog als ‘Inqar Bas’ maar was er een dringende behoefte aan een nieuwe huisstijl, en misschien zelfs wel een nieuwe naam. Wij doopten de mobiliteitspartner om tot Basis (BAS IS ofwel BAS=), wat tegelijkertijd onze basis vormde voor een fijne samenwerking.

 

Huisstijl

Onze grafisch vormgevers gingen op onderzoek uit om een passende huisstijl te ontwerpen. Dit resulteerde in een moderne, visuele vertaling van het bedrijf Basis, haar mentaliteit en haar kernkwaliteiten. Inmiddels is de nieuwe huisstijl toegepast op tientallen uitingen en is Basis zowel on- als offline nergens te missen.

Website

Om de naam Basis, en de daarbij ontwikkelde huisstijl, tot in de puntjes uit te rollen, creëerden wij een volledig nieuwe website. Hierbij namen wij het volledige pakket voor onze rekening; van vormgeving tot content creatie en technische realisatie. Het resultaat is een blinkende website, de online basis van het succes.