Barista Cafe

De echte liefhebber die op zoek is naar de beste koffie van Nederland, kan sinds kort ook in Arnhem terecht. Het is niet de eerste, en ook zeker niet de laatste, vestiging van Barista Cafe, want zij beschikt in Nederland over maar liefst 19 sfeervolle ‘huiskamers’ waar wordt genoten van heerlijke koffie, thee, taart en broodjes. Om de Arnhemse bevolking te laten kennismaken met het smakelijke aanbod van Barista Cafe, en het vaste bezoekersaantal te laten stijgen, schoten wij de ondernemer te hulp.

Fotografie Danielle PR Barista Cafe

PR

Wij hebben de smaaksensatie van de koffie vertaald naar een smeuïg persbericht waar de lezers van watertandden. Als opgeklopte melk op de koffie en slagroom op de taart, hebben wij het verzonden bericht zorgvuldig opgevolgd waardoor bij het horen van ‘Barista Cafe’ voortaan ook in Arnhem lampjes gaan branden. Kortom: met ons persbericht werd de koffieboon geplant, op naar de succesvolle oogst!

Take-over

Maar liefst een week lang heerste 2keer.nl over Barista Cafe. Waar je ook keek; onze mensen waren overal. Van één-op-één coaching tot de inrichting van Social Media en van video- tot fotocreatie: de eigenaresse is volledig klaargestoomd om haar Cafe goed in de (online) markt te zetten. Barista Cafe weet nu de Arnhemmers te vinden én andersom.